An Introduction to Filme porno

BDSM: idei pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou in camera? Respecta Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt atras indivizi – atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator indicatori cu siguranta asistenta veti face o inceput.

Invatare inainte experimentare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti gasi sisteme precum „Servent Central”. In plus fata de localizarea insotitori, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a localizeaza idei precum si detalii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut – ca un incepator tu ar trebui impiedica conferinta oameni singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau un grup intalnire. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca alege BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie fie recunoscut inainte de a merge orice fel de mai departe. Bullwhips, flogger, horse play or doms – Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a veti fi familiarizat cu. Nu va va faceti griji daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier – acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM sugestii: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si paddling. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare mai departe, dupa aceea puteti absolut incercati cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant cu casa. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt numai pentru perechi, care stiu specific ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea in curand sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai crucial BDSM idei este ca trebuie sa parasiti pierdere si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este constant elegant – in special in piele precum si. In mod firesc, este total pana la tu trebuie sa alege ce sa imbraca. In loc de normal lenjerie, BDSM utilizeaza posibilitatea de a lua pe un nou functie si, de asemenea, sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex costum, web precum si specializate magazine oferiti o uriasa optiune dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. de cartier, este in general cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da furnizat tema pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va alegerile dvs. sunt reflectate de dvs. tinuta – aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte petrecere invitati pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri stiletto sunt excelent. Daca sunteti un sub, ati putea purta un guler si alege o rochie care da la fel de mult acces la busturi si, de asemenea, mai jos cincizeci la suta posibil.

Crucial pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un risc gratuit cuvant

Asemanator cu in toate celelalte functie joaca acele utilizare dominanta precum si intrare, un cuvant sigur este intr-adevar esential. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv in mod normal la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM situatii. Deoarece exista riscul de genuine disconfort, este cu adevarat vital sa alege un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii instant recunoaste ca un indicator pentru a renunta orice lucru mic in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex – cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant potrivit totusi, deoarece belows ar putea fi in unele cazuri legat.

Fara rusine

BDSM este o distincta practica care solicita o semnificativa cantitate de incredere in companion. Acesta este metoda ca trebuie fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui ar trebui mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, insotitorul dvs. poate intr-adevar eliberati si, de asemenea, bucurati-va sexul. La fel toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe Află mai multe orice fel de mila in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci doar dati drumul cel mai mare precum si cel mai bun minute de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Conteaza-te pe suspiciune precum si determina: ceea ce te apropie de orgasm– si ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, practica a acestuia ar trebui totusi apreciat de ambii persoane fizice.

BDSM sugestii: Valoros asistenti

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu. Via We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria precum si aduceti companion climax on your own – indiferent daca ramane in camera, birou sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti placere orice loc cu care mergeti prost, tachinand rezonante. Cu soapta liniste rezonante, subtire stil precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este maxim in discernamant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *