5 lucruri pe care toată lumea le greșește despre relațiile cupluri

Cele mai bune Indrumari despre Casatorie pentru dvs. si Partenerul dvs.

Concretati-va angajamentul unul cu celalalt cu de incredere relatie sugestii relatie conjugala specialisti precum si actual cupluri depind de.

Daca gasirea sufletului tau pereche de indata ce simtit ca aspra drum, pregateste-te pentru fapt a exact cum sa faci o conexiune sa dureze. Asta pentru ca parteneriatele pot fi complexificate, neplacute, precum si uneori, de-a dreptul greu. Cu toate acestea partea buna este ca merita in general absolut merita efortul.

Dvs. si, de asemenea, simtire cu adevarat cu siguranta sugereaza ca acele mici negre care ar putea altfel se transforma in ceva mai rau poate fi tratat intr-o etapa timpurie. Daca trebuie sa stiti exact cum sa conectati mult mai bine, puteti ar putea cum ar fi sa recenzie lider trei idei despre interactiunea cu partenerul tau.

la fel merita sa ne amintim ca interactiunea nu doar inseamna ai capacitatea de a-ti face foarte propriu punct bine, totusi descoperire sa fii atent ceea ce spune insotitorul dvs. sustine si. Incearca sa folosesti „energic ascultand” cand discuti impreuna. Nu face pur si simplu asteptati recurgeti la vorbiti, inca intr-adevar fii atent la ceea ce spun. Repetati ceea ce ei afirma inapoi. Si, de asemenea, cereti sa clarificati lucruri – nu intotdeauna presupuneti ca intelegi ceea ce indica rapid.

Problema

Oameni frecvent ganditi-va la argumentand ca natural rau, dar daca nu exista niciun problema in conexiune, exista Lectură suplimentară o sansa buna cineva retine ceva . Distinctii intre tu precum si, companion sunt practic inevitabil – conteaza exact cum cum aveti grija acele distinctii. Ocazional, este o situatie de incercare de a spune mult mai bine. Incearca sa folosesti o „moale” start care se concentreaza pe lovind insotitorul – deci, „Sunt atat de consternat ca ai uitat aniversarea nuntii”, mai degraba decat 'cum poti sa fii atat de nesimtitor, incat chiar n-ai facut-o chiar obtine un card! '. Incercati sa evitati lasand puncte scoateti din control: nu revendica puncte de care iti pare rau mai tarziu sau doar meserie nerespecta. Si, de asemenea, fii pregatit sa fii iertator: este numai cand ambii parteneri doresc sa permita sa renunte la nevoia lor de a „castiga” argumentul ca poate de fapt sfarsit.

Commitment

In un termen lung relatie, dedicare indica acceptand ​​sa lucrati cu probleme unul cu celalalt, pregatirea pentru viitor unul cu celalalt si, de asemenea, clarificare si protejand limitele pe care le de fapt s-a stabilit. Acest lucru necesita persistenta si efort – totusi stimulente sunt mai mult decat merita. Si, de asemenea, pe pe termen scurt, acesta poate suplimentar indica dedicare de la moment pana la moment. Chiar daca merge pe o initiala zi cu o persoana, este important tu ai capacitatea de a oferi lucruri complet concentrare precum si arata rata de interes spre deosebire de intrebare ce altceva ai putea face sau permitandu-ti mintea obtine innegrit cu incertitudini.

Dragostea

Grecii Old aveau 3 cuvinte pentru dragoste.

Eros. Aceasta este iubire erotica. sugereaza a fi adus per altele. declansatorul care va face parteneriatul se simte uimitor si, de asemenea, special.

Philios. Acest lucru indica relatie. Este sentimentul de intelegere unii pe altii, apreciatandu-se reciproc compania si, de asemenea, de fapt partajat pasiuni.

Agape. Acest lucru implica sa fii pregatit sa iesi din calea pentru cealalta individual sau pune primul. ar putea fi ceva mic ca sa-i ajuti cu un loc de munca desi esti de fapt obosit sau ceva mare de genul ingrijirea lor dupa operatie.

O relatie cu toate 3 din cele de mai sus va creste. Totusi daca orice dintre nu le ai, tu s-ar putea gasi lucruri chiar mai mult dur. Asta nu inseamna indica ca nu poti ajunge acolo, dar acesta ar putea fi merita luand in considerare metode ai poti concentreaza mult mai mult in ceea ce lipseste out on. Daca crezi ca s-ar putea nevoie ajuta cu acest lucru – sau oricare dintre celelalte diverse alte parteneriat abilitati enumerate pe aceasta pagina web – s-ar putea s-ar putea cum ar fi sa incercare Relatie Consiliere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *